Heb je zelf een goede buitenrijbak en/of ben je reeds lid van een vereniging zonder binnen accommodatie? Dan is het maandlidmaatschap (winterbaklidmaatschap) van Bucephalus misschien iets voor jou!

Dit lidmaatschap is voortgekomen uit een behoefte om alleen in de winter binnen te willen rijden. We zijn daarom in 2014 als eerste vereniging gestart met het “winterbaklidmaatschap”. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een baklidmaatschap dat na drie maanden maandelijks opzegbaar is.

Het lidmaatschap ga je aan voor minimaal drie maanden en deze wordt automatisch verlengd met iedere keer een maand. Welke maand het lidmaatschap ingaat bepaal je zelf. Opzeggen doe je voor de 15de van de maand. Dus wil je 1 mei stoppen dan voor 15 april opzeggen via ledenadministratie@bucephalus.nl.

Bevalt het rijden bij ons zo goed dat je eigenlijk wel het hele jaar gebruik wilt maken van de accommodatie? Dan is het voordeliger om je lidmaatschap om te zetten naar baklid. De reeds betaalde contributie wordt dan verrekend.

O ja en wist je dat je bij ons in de accommodatie gewoon privéles mag krijgen van je eigen instructeur? Je instructeur dient wel een ORUN diploma te hebben en je dient rekening met elkaar te houden.

Kenmerken Bijzonderheden / extra’s
Kosten € 32,- per maand
Minimale periode 3 maanden
Opzeggen Per maand
Ingangsdatum Bepaal je zelf
Stemrecht ALV Nee
KNHS aanmelding Nee
Vrij-rijden Ja
Clubles Nee alleen losse lessen (zie info bij tab ‘lessen’)
Korting op clinics Ja, alleen in de periode dat je lid bent
Korting op startgeld Nee (tussen € 1,50 en € 2,50 per dressuurproef)
Korting op clubles Nvt
Overige kortingen Nvt
Kantinedienst 1 per jaar (af te kopen voor € 40,-)
Corvee (vegen van de wachtruimten) 1 per jaar