Jullie zijn onmisbaar!
Voor onze vereniging zijn vrijwilligers heel belangrijk. Door activiteiten te organiseren of te zorgen dat de kantine bezet is zorgen we samen dat we een prachtige accommodatie in stand houden en tegen een lage contributie kunnen trainen en lessen.

Corvee
Ieder baklid heeft in ieder geval een keer in het jaar een corveedienst. Corvee houdt in dat je de wachtruimtes in beide rijhallen veegt en de wasplaats schoonmaakt. Dit doe je altijd met een ander lid. Samen spreek je af wanneer en wie wat doet.

Corvee_rooster_2019_deel_1_rev.1

Kantinedienst
De kantine is een van onze grootste inkomstenbronnen als vereniging en dus belangrijk voor het houden van een zo laag mogelijke contributie en behoud van de accommodatie.
Ieder baklid heeft, afhankelijk van het aantal leden, twee tot drie maal per jaar een dagdeel kantinedienst. Voor het nieuwe jaar start kun je zelf aangeven wanneer je deze diensten wilt draaien.
Mocht je geen kantinediensten willen draaien dan kun je deze afkopen. Voor meer informatie hierover mail je naar kantine@bucephalus.nl.

Overige taken
We hebben diverse andere commissies zoals de men-, dressuur-, spring-, jeugd- en onderhoudscommissie. Wil je een bijdrage leveren aan de diverse evenementen en andere activiteiten dan is je hulp altijd welkom. Denk aan schrijven, ringmeester, het bemannen van het secretariaat, nieuwe evenementen bedenken en uitvoeren. Verzin het en het kan!

Voor meer informatie kun je terecht bij:
Emiel Braaksma: mennen@bucephalus.nl
Margit Haitsma: dressuurpaard@bucephalus.nl
Gonny Hoogzaad: g.hoogzaad@hotmail.com
Vera Sol: jeugd@bucephalus.nl