Na jarenlang goede zorgen van Jaap Veldboer aan de Lekerweg zijn de pony’s van Stichting Dupla verhuist naar een prachtig plekje aan de Kolhornerkade. Jan Huiberts zal de zorg van de pony’s overnemen.
De pony’s staan nu in een hele grote inloopstal lekker met z’n allen bij elkaar, waarbij ze snel de mogelijkheid krijgen om zelf naar binnen en naar buiten te gaan.

PSV Bucephalus heeft al jaren een samenwerking met Stichting Dupla. Het is begonnen toen we nog 1 rijhal hadden en Dupla kosteloos gebruikt maakte van de hal als Bucephalus deze niet nodig had. 

Omdat zowel PSV Bucephalus als Stg. Dupla meer wilden bieden aan hun leden/klanten hebben zij de krachten verenigd en zijn zij medio 2006 begonnen met het bouwen van twee geheel nieuwe rijhallen. Door deze samenwerking was het mogelijk om een zeer professionele accommodatie te realiseren die voor alle doelgroepen van alle gemakken is voorzien. 

PSV Bucephalus bracht de gronden in en Stg. Moniek maakte het mogelijk dat er een 30×60 rijhal met wachtruimte gerealiseerd kon worden. Bucephalus investeerde in de overige gebouwen (o.a. een rijhal van 20×40 (op de plek van de oude rijhal), een nieuwe kantine, vergaderruimtes etc.).