Wat super tof dat je overweegt om lid te worden van onze vereniging. We bieden het breedste assortiment paardensport in Noord-Holland aan. Of het nu gaat om Horse Agility, Working Equitation, Biomechanica, dressuur, springen of mennen. Je vindt het bij ons en dat ook nog in de meest moderne accommodatie in de omgeving. Daarnaast heb je alle vrijheid om zelf iets te ondernemen of ergens aan bij te dragen. Heb je tips dan horen we dat natuurlijk ook graag en gaan we samen met jou op zoek hoe dat het beste doorgevoerd kan worden. Het kan bij PSV Bucephalus!

Inschrijven

Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.

Zijn er nog vragen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze ledenadministratie via ledenadministratie@bucephalus.nl. We reageren doorgaans binnen enkele dagen. Soms lukt dat niet in verband met andere verplichtingen zoals privé of hobby maar reageren doen we altijd.

Lidmaatschap 1 januari tot en met 31 december

€ 50,- volwassenen

€ 25,- jeugd

Met dit lidmaatschap kun je een startkaart aanvragen bij de KNHS en kun je je lidmaatschap uitbreiden met het baklidmaatschap zodat je binnen kunt trainen en /of het volgen van clublessen. Zie voor de kosten onderstaand schema.

 

Soort

Toelichting

€ per maand/ jaar

A Baklidmaatschap Jaarabonnement

€ 15,00 volwassenen

€ 10,00 jeugd

  Baklidmaatschap Maandelijks opzegbaar (minimale afname 3 maanden) € 22,50 per maand
B Clubles

Maandelijks opzegbaar

36 Lessen per jaar

Lesduur drie kwartier.

Maximaal 4 deelnemers, minimaal 2 deelnemers

€ 32,50 per maand

 

 

PSV Bucephalus rekent geen aanmeld- of registratiekosten. Mocht je je menwagen willen stallen in het koetshuis dan zijn hiervoor de kosten € 50,- per jaar.

Alle paarsensportverenigingen zijn verplicht om haar leden aan te melden bij de KNHS. Dus word je bij ons lid dan melden we je ook aan bij de KNHS. De kosten hiervan worden doorbelast. Zie voor meer info lidmaatschap – KNHS.

Om de contributie zo laag mogelijk te houden organiseren we samen activiteiten, onderhouden we zoveel mogelijk zelf de accommodatie, zoeken we sponsoren en doen we aanvragen voor fondsen. Lid worden van Bucephalus betekent dat jij hieraan ook een bijdrage levert. Wil je dit niet omdat je dit niet leuk vindt of je hebt er geen tijd voor dan kun je ervoor kiezen om een hogere contributie te betalen. Zie voor meer info lidmaatschap – inzet ‘samen maken we de vereniging’.

Lidmaatschap – inzet

Om de contributie zo laag mogelijk te houden organiseren we samen activiteiten, onderhouden we zoveel mogelijk zelf de accommodatie, zoeken we sponsoren en doen we aanvragen voor fondsen. Baklid en/of lessend lid worden van Bucephalus betekent dat jij hieraan ook een bijdrage levert. Wil je dit niet omdat je dit niet leuk vindt of je hebt er geen tijd voor dan kun je ervoor kiezen om een hogere contributie te betalen.

NB basisleden (startkaartleden) hoeven geen bijdrage te leveren maar mogen dat natuurlijk wel!

Je bijdrage kun je op verschillende manieren leveren. Ben je bijvoorbeeld:

– Jurylid dan kun je bij ons jureren;

– Loodgieter dan kun je een bijdrage leveren aan het onderhoud;

– Boekhouder dan kun je helpen bij de boekhouding;

– Handig in organiseren? Stap dan in een wedstrijdcommissie of organiseer lessen/clinics;

– Nauwkeurig en heb je ervaring met wedstrijdrijden dan ben jij misschien wel het beste op je plek door te schrijven bij een jury of maak je deel van het wedstrijdsecretariaat;

– Graag onder de mensen dan is het bemannen van de kantine misschien wel jouw bestemming.

Voor de start van het nieuwe jaar komt er digitaal een inschrijflijst beschikbaar en maak je een keuze waar je je voor wilt inzetten. Bij sommige onderdelen zoals de kantine kun je ook al aangeven wanneer. Je bijdrage omvat ongeveer vier dagdelen of twee hele dagen bij een jaarlidmaatschap. Bij een maandelijks opzegbaar lidmaatschap is dit eenmaal per kwartaal een dagdeel.

Ben je niet in de gelegenheid of wil je geen bijdrage leveren dan kun je dit zonder opgave van reden aangeven bij de penningmeester via penningmeester@bucephalus.nl. Je betaalt dan een hogere contributie. Voor een maandlidmaatschap zijn de kosten € 50,- per kwartaal en voor een jaarlidmaatschap is dit € 150,-. Schrijf je je na de tweede herinnering niet in door gebruik te maken van de inschrijflijst dan ontvang je automatisch een factuur voor een hogere contributie.