Springlessen Nick Ros om de week op de maandagen vanaf 18.30 uur


ORUN gediplomeerd, Internationaal eventingruiter
Voor info: Rianne Bakker 06 57 68 06 73 (bij voorkeur via WhatsApp vanwege werk)
Om de week op maandagavond geeft Nick Ros springles voor alle niveaus. Er wordt gesprongen in een grote rijhal van 30 bij 60 meter. Met maximaal 4 personen in een les is er voldoende aandacht voor iedereen.

Kosten: Lessen worden betaald aan instructeur. Niet-bakleden betalen daarnaast een vergoeding van 10,- per keer voor het gebruik van de accommodatie zodat deze in stand kan worden gehouden.

WE lessen Karin van der Sluis woensdagen 1 maal per maand in de avond
ORUN gediplomeerd, WE instructrice en jurylid, carrousel instructrice en jurylid VCN, grondwerk- en meertal instructrice
Voor info: Wendy van Duuren 06-31991230 (bij voorkeur in de avond vanwege werk)
Working Equitation is gebaseerd op het werken op het land. Maar in de hedendaagse ruitersport kan je Working Equitation het best vertalen als: dressuur met obstakels. WE past in deze tijd waarin ruiters op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. Rijden met lichte hulpen, van de hand af en vooral op de zit rijden komt aan de orde. In de lessen ervaart de ruiter dat dressuuroefeningen ook bereikt kunnen worden door de juiste oefeningen op te zoeken. Ruiters en paarden ervaren veel plezier. Voor verdere informatie www.karinvdsluis.nl


Kosten: Lessen worden betaald aan de instructeur. Niet-bakleden betalen daarnaast een vergoeding van 10,- per keer voor het gebruik van de accommodatie zodat deze in stand kan worden gehouden.

Horse-Agility les van Pricilla Otto iedere derde dinsdagavond van de maand.

Van 16.45 tot 21.00 uur. Voor info: Marsha Bais 06 – 44 31 08 25 (bij voorkeur via WhatsApp vanwege werk)

Kosten: Lessen (€ 15,- per les) worden betaald aan de instructeur. Niet-bakleden betalen daarnaast een vergoeding van 10,- per keer voor het gebruik van de accommodatie zodat deze in stand kan worden gehouden.

Dressuurles Hergen van Hall eenmaal per twee weken donderdagen

ORUN gediplomeerd, Grandprix ruiter en nationaal jurylid tot en met Grand Prix
Van 13.30 tot 22.00 uur
Voor info: Vera Sol 06 44 06 11 51 (bij voorkeur via WhatsApp vanwege werk)

Kosten: Lessen worden per les betaald aan contactpersoon. Niet-bakleden betalen daarnaast een vergoeding van 10,- per keer voor het gebruik van de accommodatie zodat deze in stand kan worden gehouden.

Dressuurles Miranda van Duin vrijdagochtend vanaf 9.30 uur

ORUN gediplomeerd, dressuur gereden tot en met ZZ licht, springen tot en met ZZ en dressuurjurylid tot en met M2
Voor info: Miranda van Duin 06 – 12 16 93 85
De vrijdagochtend dressuurles is een gezellige en leergierige groepsles. Waar op ieders niveau (paard/ruiter) les wordt gegeven, houding/zit, ontspanning, rij technisch, met en van elkaar leren. Na de les, tijd voor een kopje koffie met elkaar en eventueel nabespreken van de les. Ruiter,paard en plezier staan voorop!!

Kosten: Lessen worden betaald via lidmaatschap vereniging. Je wordt lid van de vereniging voor € 50 per jaar (tarief volwassen) en daarbij sluit je een lessend lidmaatschap af voor minimaal drie maanden, welke daarna maandelijks opzegbaar is. De kosten voor het volgen van les is € 30,- per maand. Ben je ook baklid dan betaal je € 25,- per maand. Je krijgt gemiddeld 3 lessen per maand met een maximum van 36 per jaar. Planning doe je samen met instructeur. De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties en duren drie kwartier.

Jeugdles Priscilla Otto vrijdag vanaf 15.30 uur

Gespecialiseerd in natural horsemanship, grondwerk, vrijwerk, horse agility, rijden met een neckrope en jonge pony’s.
Voor info: Marsha Bais 06 – 44 31 08 25 (bij voorkeur via WhatsApp bericht ivm werk)
Leren paardrijden met plezier. Voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar, met een eigen meegebrachte pony. We hebben ook een groep van 13 t/m 17 jaar.

Kosten: Lessen worden betaald via lidmaatschap vereniging. Je wordt lid van de vereniging voor € 25,- per jaar (tarief jeugd tot en met 18 jaar) en daarbij sluit je een lessend lidmaatschap af voor minimaal drie maanden, welke daarna maandelijks opzegbaar is. De kosten voor het volgen van les is € 25,- per maand. Je krijgt gemiddeld 3 lessen per maand met een maximum van 36 per jaar. Planning doe je samen met instructeur. De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties en duren drie kwartier.

Menles Ilona Tuyn vrijdagavond vanaf 18.30 uur

Lichte tour dressuur, niveau 4 ORUN, ZZlicht jurylid
Voor info: Ilona Tuyn 06 – 27 37 46 65
De menlessen bestaan uit dressuur lessen en 1x in de maand oefenen we een vaardigheid. Daarnaast organiseren we een onderlinge competitie die bestaat uit 4 wedstrijden met dressuur, vaardigheid, dressuur met kegels en een behendigheidsspel.

Kosten: Lessen worden betaald via lidmaatschap vereniging. Je wordt lid van de vereniging voor € 50 per jaar (tarief volwassen) en daarbij sluit je een lessend lidmaatschap af voor minimaal drie maanden, welke daarna maandelijks opzegbaar is. De kosten voor het volgen van les is € 30,- per maand. Ben je ook baklid dan betaal je € 25,- per maand. Je krijgt gemiddeld 3 lessen per maand van drie kwartier met een maximum van 36 per jaar. Planning doe je samen met instructeur. De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties en duren drie kwartier.

4 dimensions dressage clinic Karin Leibbrandt 2e donderdag van de maand Om met de lessen mee te doen is het prettig als je reeds bekend bent of grote interesse hebt in de 4 dimensions dressage methode. 1x per maand op de tweede donderdag van de maand. De lessen zijn van oktober tot maart.

Kosten: 82,50 per les, Bucephalus leden krijgen 10,- korting. Opgave en informatie over de lessen bij Stefke Kroone 06-37683682