Bij PSV Bucephalus worden verschillende disciplines beoefend. Daarom zijn er diverse commissies samengesteld die wedstrijden, evenementen en clinics verzorgen. Maar ook commissies die zorgen dat in de kantine alles op rolletjes loopt en dat er onderhoud gepleegd wordt.

Huidige commissies:
– Springcommissie
– Dressuurcommissie
– Friezencommissie
– Mencommissie
– Bixiecommissie
– Onderhoudscommissie
– Kantinecommissie
– Sponsorcommissie

Lijkt het je leuk om te helpen bij een van de commissies? Spreek een van de leden aan of stuur ons een mailtje. De commissie leden stellen zich graag voor:

Springscommissie

De springcommissie bestaat uit Elles Veldt, Zelda Groeneweg en Rianne Bakker. De springcommissie organiseert de springwedstrijden bij Bucephalus.

Friezen commissie

De friezen commissie bij Bucephalus bestaat uit Gilbert, Annemieke, Maartje en Kaylee.

De passie voor het friezen ras is jaren geleden begonnen met de aankoop van Wilkje fan é Feartswal. Na het rijden van de finale van de Horses2Fly indoor competitie, ontstond het idee om friezen paarden wedstrijd bij Bucephalus te gaan organiseren. Met aanmoediging en steun vanuit de vereniging, met name Anneke Bartelsman als ondersteuning, was de friezen commissie geboren.

Vier maal per jaar werden deze wedstrijden georganiseerd. Door het grote enthousiasme en vele deelname werden uiteindelijk ook de selecties voor de Horses2fly indoor competitie een onderdeel van de organisatie. Met behulp van Cor van der Sluis wordt ook de selectie voor het mennen aan deze wedstrijd toegevoegd.

Ondertussen organiseert de friezen commissie alweer 5 jaar de wedstrijden voor het friezen ras. Daarmee is ook het jaarlijkse uitje naar de Friezen Hengstenkeuring in Leeuwarden toegevoegd aan het programma. De friezencommissie probeert zich te onderscheiden van andere friezen wedstrijden door geheel in het friezen thema te treden door onder andere de gepersonaliseerde friezen rozetten.
Voor vragen kun je de friezen commissie bereiken door te mailen naar Friezen@bucephalus.nl.


Bixiecommissie
De bixiecommissie bestaat uit Marsha Bais. Marsha regelt de Bixie lessen en de Bixie wedstrijden.

“Mijn naam is Marsha Bais en ik woon in Barsingerhorn op een steenworp afstand van Bucephalus. Van beroep ben ik leerkracht in het basisonderwijs en kindercoach in mijn eigen praktijk. Mijn paard is alweer 28 jaar en ik rijd er niet meer op. We doen nog werk aan de hand en wat horse agility thuis. Ik heb brede ervaring met de paarden. In de dressuur t/m M2, springen B, cross B, Trec t/m T3, Working Equitation, mennen, buitenrijden en Horse Agility”

Kantinecommissie


De kantine commissie bestaat uit Annemieke, Amanda en Cindy. Bij iedere activiteit of wedstrijd die wordt georganiseerd bij Bucephalus staat de kantinecommissie klaar om alle deelnemers en bezoekers te verwelkomen in de kantine.


Onderhoudscommissie

De onderhoudscommissie bestaat uit Gilbert, Siem, Michel, Hans, Barry, Stijn en Thomas. De onderhoudscommissie zorgt voor al het onderhoud in en rondom de club. Van het plaatsen van een nieuwe omheining tot het slepen van de rijbakken de onderhoudscommissie doet het allemaal.

Deze pagina wordt op dit moment bijgewerkt