[shortmenu menu=”Footer” display=”inline” enhance=”false” is_responsive=”true” ]

Hoe ziet de structuur eruit bij Bucephalus?

Bestuur
Bucephalus heeft een bestuur welke bestaat uit vijf personen. Deze personen zijn gekozen door de leden. Het bestuur wil graag open en transparant zijn naar de leden, u kunt dan ook altijd bij hen terecht met vragen en suggesties.

Ga naar de bestuurspagina >>

Stichting Dupla

Dupla


Paardensportvereniging Bucephalus werkt samen met Stichting Dupla, zodat beide organisaties optimaal gebruik kunnen maken van de prachtige accommodatie die uiteraard ook geheel toegankelijk is voor onze minder valide medemens.
Stichting Dupla biedt huifbedpaardrijden aan meervoudig gehandicapten.

Website Stichting Dupla

Commissies
Bij Bucephalus worden veel verschillende disciplines beoefend. Daarom zijn er diverse commissies samengesteld die wedstrijden, evenementen en clinics verzorgen. Maar ook commissies die ervoor zorgen dat in de kantine alles op rolletjes loopt, commissies die zorgen dat iedereen op de hoogte is van alles wat er op de club gebeurd en natuurlijk commissies die ervoor zorgen dat er ook inkomsten zijn voor de club.

Ga naar de pagina commissies >>

Veiligheidscertificaat
De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en de Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter (SRR) hebben veiligheid hoog in het vaandel staan.
Om de veiligheid in de paardensport te waarborgen, hebben deze drie partijen samen met Consument en Veiligheid de Stichting Veilige Paardensport opgericht. De belangrijkste taak van deze stichting is het uitgeven van veiligheidscertificaten aan hippische accommodaties.

Meer informatie over het veiligheidscertificaat vind je hier.